Sider

mandag 29. oktober 2012

Coolstuff.no

www.coolstuff.no har de så mye fint.
 
Fant blant anna denne:

 
Man begår nok en feil dersom man disser eggets form. Den sfæriske ovalen, trukket ut ved polene, har naturligvis en hel masse fordeler, ettersom alle egg har sett like ut til alle tider. Men vi er tross alt mennesker og vi bestemmer over alle ting på jorden, så hvis vi vil at våre frokostegg skal se litt ekstra festlige ut, da skal de så klart gjøre det også! Men her har du et tips: Ikke forsøk å tukte ei høne til å legge kaninformede egg selv, kjøp i stedet festlige eggformer hos oss. Du koker egget, tar av skallet og legger det varme egget i en av dine fire eggeformer. Deretter skyller du formen i kaldt vann, og vips har du et egg som ikke bare kan se ut som en liten kanin, men også som en bjørn, bil eller et hjerte.

Fakta om Festlige Eggformer:

  • Inneholder fire eggformer: kanin, bjørn, hjerte og bil
  • Lagd av plast
  • Eggformenes utvendige mål: 8 x 8 cm
 
Skulle gjerne hatt denne, da kan lille mor få med seg egg med en litt annenledes fassong i barnehagen, og tror nok det hadde vært en kjempe suksess for både store og små!
 
....................
 
 
Jediriddere og Sith-lorder må være svorne fiender, men de har en ting til felles: Hvis de skulle få lyst på et bad eller en dusj, er det ikke noe problem*. Deres standardantrekk er nemlig badekåpe. Og det rusler de rundt i til hverdags ute i galaksen uten at noen ville få for seg å disse dem fordi de er døllt kledd. Dette kan naturligvis ha å gjøre med at de er bevæpnet med lyssverd, men la ikke det avskrekke deg. Bær din Jedi Morgenkåpe akkurat hvor og hvordan du vil, ikke bare i forbindelse med bad. Den er jo så stilig!
Så spre kraften på stranden, i ditt lokale offentlige bad, hjemme hos deg selv eller hos noen du liker. A Jedi never goes out of style.
* Gjelder ikke Darth Vader. Selv om utstyret hans formodentlig er rustfritt, bør det være for tungt for en ordentlig svømmetur.
 
Fakta om Jedi Morgenkåpe
  • Jedi Morgenkåpe er et offisielt Star Wars-produkt
  • Badekåpe i 100 % bomullsvelur
  • Kan vaskes i maskin
  • One Size, men er ganske stor, så den passer best til en mann mellom M-XL
  • Mål badekåpe: 144 cm lang, 68 cm over brystet (målt tvers over brystet, armhule til armhule) og 62 cm i ermelengde (målt fra skulderen til mansjetten)
 
Denne kåpen syns eg såg kjempe deilig ut, slik ønsker eg meg til og gå rundt med her hjemme ;)
Godt med en stor og god morgenkåpe!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir kjempe glad for en kommentar her på bloggen, ha en strålende fin dag ;)